V dnešnej dobe môžeme kaviareň nájsť na každom rohu, ale nebolo to vždy tak. Prvé kaviarne sa objavili v roku 1550 v Istanbule, no do Európy sa dostali až v druhej polovici 17. storočia. Kaviarne boli v tej dobe určené len na podávanie kávy. V súčasnosti v kaviarni nájdete okrem veľkého výberu kávy, čajov aj široký sortiment zákuskov a lahôdok.

Do kaviarne zájdeme, keď hľadáme kľudné miesto, kde môžeme spomaliť a dopriať si krátku prestávku. Na celkovú atmosféru v kaviarni má veľký vplyv jej zariadenie, osvetlenie, príjemná hudba a i. Interiéry kaviarní bývajú často doplnené o rôzne informačné tabule, či reklamy vyrábané na mieru presne pre danú prevádzku. Náš Ross tím na to myslí pri navrhovaní interiérov kaviarní. Ponúkame kompletné riešenie prevádzok od grafického návrhu, cez rozloženie segmentov kaviarne, až po výrobu a realizáciu na kľúč. Aby ste kaviareň ľahšie našli je dôležité samotné označenie prevádzky. Každá kaviarenská sieť je špecifická svojím vlastným logom a 3D písmom.

Ako vyzerá kaviareň označená našou spoločnosťou Ross? Vyberáme dva príklady, kde sme okrem vonkajšieho brandingu vyrábali aj interiérové prvky prevádzky.

Coffeshopcompany Slovensko

Kaviarenskú sieť Coffeshopcompany sme brandovali veľmi špecifickým logom, v ktorom boli kombinované prírodné materiály. Základ 3D loga tvorí masív doplnený o svetelné, ako aj nesvetelné prvky. Stred loga je z jutoviny a dotvárajú ho potláčané drevené komponenty s motívom kávy.

 

Julius Meinl kaviareň

Ďalšia kaviarenská sieť, ktorú označujeme je Julius Meinl. Svetelné 3D písmo sa vyznačuje hlavne špecifickým logom. Interiérové tabule z dibondu poskytujú zákazníkom informácie o ponuke, ktorú môžu nájsť vo vnútri kaviarne.

 

Ak však chcete zaujať zákazníka originálnym spôsobom, napríklad kaviarňou v tvare šálky, aj to Vám dokážeme vyrobiť!  Predajné stánky vyrábame do celého sveta. Táto konkrétne stojí v Miláne.Tak neváhajte nás kontaktovať a vymyslíme Vám reklamu na mieru. ross@ross.sk